Wednesday , 1 April 2020

REAGIM PËR DHUNËN NDAJ GRAVE

Ngjarjet e fundit në vend, me fokus dhunën ndaj grave apo vrasjen e tyre, kanë nxjerrë në një deklaratë për mediat një grup organizatash të shoqërisë civile në Shkodër.

Sipas statistikave të tre viteve të fundit në Gjykatën e Rrethit Gjyqësor Shkodër janë depozituar 1500 kerkesë-padi për lëshim urdhër mbrojtje, nga të cilat janë pasjisur me urdhër mbrojtje vetëm 500 prej tyre.

Lexoni dhe kete

SITUATA NË BASHKINË SHKODËR, REAGON PËRSËRI ADEMI

Kryebashkiakja e Shkodrës Voltana Ademi ka reaguar sërish për situatën në Bashkinë Shkodër nga Koronavirusi. …