REAGIMI PER KONCESIONIN E LABORATORIT NE SPITALIN E SHKODRES

Nuk do largohet asnje punonjes i laboratorit biokimik te Spitalit te Shkodres nga puna dhe se deklarata te tilla jane dashkeqese ne nje situate te pandemise ku ne si spital kemi shtuar staf per shkak te situates.

Ka qene kjo deklarata e drejtorit te Spitalit Rajonal Ardian Dajti ndaj reagimit ne rrjetet sociale të ish deputetit Bardh Spahija se për shkak të kontratës koncesionare do largohen 25 punonjës nga puna…

Ne lidhje me sherbimin koncesionar drejtori Dajti shprehet se ne fund te dhjetorit eshte bere nje takim per sqarimin e situatave dhe u eshte kerkua te gjitheve plotesimi i dokumentacionit pasi ne fund te fundit koncesionarit i lind e drejta te beje intervista…

Ai shprehet se pervec laboratorit biokimik me koncesion do jepet edhe laboratori bakteriologjik dhe sherbimi i antomise patologjiken e cila qe ne vitin 1997 ne Shkoder nuk funksionon…

Dajti u shpreh se deri tani asnje punonjesi te Spitalit te Shkodres nuk i eshte nderprere marrdhenia financiare.

Lexoni dhe kete

GJUETIA E PALIGJSHME NË LIQENIN E SHKODRËS

Përmbytjet e shkaktuara nga liqeni i Shkodrës nuk kanë sjellë dëme në fushën e peshkimit. …