Thursday , 22 August 2019

REAGON NDERMARRJA UJESJELLES – KANALIZIME SHKODER

Pas akuzave të Mimoza Osmanit ka reaguar edhe ndërmarrja ujësjellës-kanalizime Shkodër. Drejtori administrativo-ligjor pranë kësaj ndërmarrje, Fatjon Turmetaj, thotë se matësi i ujit është i hequr, ndërkohë klienti duhet të paraqesë ankim me shkrim pranë ujësjellësit brenda 15 ditësh.

Në fakt, më herët qytetarja Osmani pretendonte se kishte shkuar pranë kësaj drejtorie për tu ankuar por nuk është pritur nga drejtori Molla.

Lexoni dhe kete

SHENGJINI ME I FREKUENTUARI KETE VERE

Plazhi i Shëngjinit ka qenë zgjedhja e duhur e kësaj vere. Kështu mendojnë pushuesit që …