Wednesday , 1 April 2020

“REFLEKTIM”, LIBËR ME POEZI

Filip Guraziu ka promovuar këtë të premte librin e tij të ri me poezi “Reflektim”. Promovimi i librit u organizua në biblotekën “Marin Barleti” të qytetit të Shkodrës, ku ishin të pranishëm miq të autorit dhe shkrimtarë të njohur.

Vetë autori flet shkurtimisht për këtë libër.

Ndërkohë në fund të aktivitetit, shoqata e ish-të përndjekurve politik, aty ku vetë Guraziu bën pjesë i dha titull mirënjohje Ahmet Omit për rolin dhe ndihmesën e tij ndaj kësaj shoqate.

Lexoni dhe kete

Imam SYTARI: SHTËPITË TONA JANË KTHYER NË XHAMI

Besimtarët muslimanë nuk kanë mundur as këtë të premte të falin namazin e xhumasë. Nga …