Friday , 22 October 2021

REFORMA ADMINISTRATIVE, HAXHIMALI: QEVERIA NE RRUGEN E GABUAR

Qeveria Shqiptare eshte ne rrugen e gabuar mbi kapacitetet qe po u jep Bashkive. Ajo po shkel te drejtat e tyre, dhe kjo mendoj se nuk eshte e drejte. Ky ka qene reagimi I Kryetarit te Shoqates se njesive vendore per reformen territorial por edhe mbi disa ndryshime qe qeveria ka ndermarre.

Ndersa per mbetjet urbane Haxhimali e quajti bombe me sahat ndertimin e landfildit, ai tha qe duhemi te fokusohemi tek metoda 3 R.

Sipas shoqates se njesive vendore bashgkimi I disa komunave do te sjelle mjaft mangesi ne administrimin vendor. Ndersa apeloj tek kryebashkiaket qe te mos kene vemendje vetem ndaj zonave urbane port e fokusohen ehde ne zonat rurale si me te nevojshme ne investime.

Lexoni dhe kete

“TRANSPORTI URBAN NË SHKODËR DREJT KAPITULLIMIT”

Që nga data 8 gusht, kur u organizua protesta për shërbimin e transportit urban, situata …