Wednesday , 27 June 2018

REFORMA E QEVERISE PER UJIN

Ndërmarrja e Ujesjelles-Kanalizime në Lezhë po e ndjek me seriozitet dhe po e mbështet fuqishem reformen e qeverisë për ujin e pijshem.Kështu është shprehur Drejtori i Ujesjellës-Kanalizime në Lezhë Zef Maçi.Ndërsa ka kërkuar shlyerjen e detyrimeve ndaj ujesjellesit dhe legalizimin e lidhjeve të paligjshme, Drejtori Maçi ka folur për një fenomen ku janë individet dhe bizneset më të ardhura të larta që nuk duan të paguajnë.

Gjatë ditëve të fundit është vënë re një dyndje e qytetareve në sportele, për të shlyer detyrimet që kanë ndaj ujësjellësit, ndërsa është bërë e ditur se duke nisur nga 1 shkurti, nuk do të ketë tolerimi ndaj abuzuesve me ujin e pishem.

Lexoni dhe kete

ADEMI: TE MBLIDHEMI PER TE DISKUTUAR ÇDO GJE QE KA LIDHJE ME VLLAZNINE

Pas dështimit të zhvillimit të mbledhjes së Asamblesë së Përgjithshme të klubit Vllaznia, ka reaguar …