REFORMA E UJIT, FLUKS TE N/D UJESJELLES-KANALIZIME SHKODER

Mesatarisht janë 80 kontrata dhe akt marrveshje për debi me ndërmarrjen ujësjellës kanalizime Shkodër.  Shprehet kështu zhëdhënësi I ndërmarrjes Ujesjellës Kanalizime Shkodër, I cili shton se ka nisur që tre muaj aplikimi I kontrolleve dhe se reforma e cila duhet të nis me 1 shkurty do ketë masa direkte ndaj abuzuesve.

Reforma e ujit e cila do nis zbatimin në muajin shkurt ka shtuar fluskin e qytetarëve pranë sporteleve të ndërmarrjes ujësjellës kanalizime Shkodër, e cila ka bërë shtimin e personelit dhe e po punohet me kapacitet të plotë me qëllim që qytetarëve tu ofrohet mundesia të shmangin penalizimet pas datës 1 shkurt.

Lexoni dhe kete

SPITALI I SHKODRES, DEM EKONOMIK MBI 20.5 MLN LEKE NDAJ SHTETIT

Spitali Rajonal i Shkodrës i ka shkatuar një dëm ekonomik mbi 20.5 milionë lekë buxhetit …