REFORMA ZGJEDHORE NË VEND

Presidenti Ilir Meta u bëri thirrje edhe njëherë palëve që të miratojnë sa më shpejt në parlament Reformën Zgjedhore, por opozita në parlament ka kushtëzuar votën me kërkesat për hapjen e listave dhe depolitizimin e administratës zgjedhore. Meta thotë se nuk zgjidhi gjithcka, por ishte një hap për të vijuar rrugën e dakordësimit mes palëve.

Ndërkohë, i pyetur nëse do të ndërmarrë ndonjë iniciativë për të siguruar 84 votat në Kuvend për të kaluar reformën, kreu i shtetit u përgjigj duke thënë se nuk është më kryetar i Kuvendit prej tre vitesh, duke ia kaluar topin kryetarit të Kuvendit.

Lexoni dhe kete

AMULI: RAMA PO MANIPULON SHQIPTARËT

Procesi me të cilin ka hyrë PD është mëse i qartë dhe përzgjedhja e kandidatëve …