REGJISORI VOLTON JAKUPI PRANE FEMIJEVE ME AFTESI NDRYSHE

Eshtë njohur me historinë e tyre nëpërmjet rrjeteve sociale dhe mënjeherë ka vendosur që tju vijë në ndihmë.Regjisori i njohur Volton Jakupi është sensibilizuar me historinë e 3 fëmijeve me aftësi ndryshe që mësojnë në shkollën 9-vjeçare “Marash Gjoni” në Rrilë të Lezhës.Ai ju mundësoi atyre dhurata dhe paisje shkolloreve, duke ju sjellë buzeqeshjen këtyre fëmijeve që nuk janë si gjithë të tjere.Regjisori Jakupi tha se është mjaft e nevojshme mbështetja për këtë shtresë të shoqërisë.

Regjisori Volton Jakupi premtoi se do të rikthehet sërish në shkollën e Rrilës, për të ofruar të tjera ndihma për këta nxënës.

Lexoni dhe kete

SHKOLLA “KOLIN GJOKA” KA HAPUR DYERT PER KURSE

Shkolla profesionale “Kolin Gjoka” në Lezhë ka hapur dyert edhe për zhvillimin e kurseve të …