Wednesday , 1 April 2020

REHABILITIMI I KANALEVE KULLUESE

Rehabilitimi dhe vënia në efiçencë të plotë e kanaleve kulluese, është një nga prioritetet e Bashkisë së Shkodrës. Aktualisht, po punohet në Njësinë Administrative Dajç, fshati Samrisht i Vjetër. Praktikisht në këtë fshat, një pjesë e madhe e kanaleve kulluese, duhen hapur nga e para pasi nuk kanë ekzistuar.

Në 4 vitet e fundit, në Njësinë Administrative Dajç të Bashkisë Shkodër, janë rehabilituar dhe vënë në efiçencë të plotë 122 km linear kanale kulluese nga 144 km linear që është gjatësia e tyre në total. Nga puna e bërë, përfitojnë direkt rreth 1850 familje dhe mbi 2000 hektarë.

Lexoni dhe kete

POLICIA E SHTETIT VIJON KONTROLLET NË TERRITOR

Policia e Shtetit vijon kontrollet në të gjithë territorin, në zbatim të masave kufizuese të …