Wednesday , 24 July 2019

REKTORATI: MESIMI NE UNIVERSITET RINIS ME 4 SHKURT

Në një vendim të rektoratit të Universitetit të Shkodrës është vendosur që të rifillojë mësimi me 4 shkurt. Një gjë e tillë u bë e ditur edhe nga zv/rektori i universitetit, Gëzim Dibra. Ai tregon arsyet e rifillimit të mësimit dhe se nuk lejohet më shtyrja e mësimit.

Rektorati ka nisur të marrë masat për të zbatuar këtë vendim. Dibra tha se nuk do lejojmë konfrontimin mes studentëve, ndërsa rektorati ka plotësuar të gjitha kërkesat që i takojnë universitetit të Shkodrës.

Sipas Dibrës, nuk është vendim i drejtë ndryshimi i pikëve të kreditëve në vitin e dytë.

Lexoni dhe kete

KATASTROFAT NATYRORE, TAKIM SHQIPËRI – MALI I ZI

Katastrofat natyrore kanë bërë bashkë në një takim përfaqësues të Shqipërisë dhe Malit të Zi, …