Tuesday , 18 December 2018

“REPUBLIKA E RE, I KTHEN INVESTIMET NE QYTETIN E LEZHES

Lezhes do ti kthehen serish investimet me republiken e re dhe garanci do te jene deputetet e partise demokratike. Gjate takimeve elektorale me banoret e lagjeve Gjashe e Demokracia, kandidateve demokrat per qarkun e Lezhes kane deklaruar gjithashtu se nga foltorja e parlamentit do te kerkohet qe Lezha te marre ate qe meriton.

Fushaten e tyre elektorale kandidatet e partise demokratike ne Lezhe e kane vijuar me shoqaten “Dibra”, ku kane deklaruar se ndryshimi i madh vjen me republiken e re qe ne fakt eshte nje reflektim per situaten 26 vjecare qe ka kaluar vendi.

Ne takimin me banoret e lagjes se frytores ne qytetin e Lezhes, kandidatet demokratet thane se nuk mund ti jepet nje shans i dyte dikujt qe nuk beri asgje, ndersa u kane kerkuar mbeshtetje per te implementuar nje program qe sipas tyre eshte me i miri i 26 viteve demokraci.

Lexoni dhe kete

VOTIMET, ZGJEDHJET VENDORE NE 2019/ JA SA SHQIPTARE MUND TE VOTOJNE

Ministria e Brendshme ka publikuar ekstraktin e parë të listave zgjedhore për zgjedhjet vendore, të …