REPUBLIKA E RE DO TE KETE SHPENZIME TE ULTA QEVERITARE

Kandidatet per deputet te partise demokratike ne qarkun e lezhes i jane rikthyer serish bujqesise ne diskutimin e tyre me banoret e fshatit Markatomaj. Duke iu referuar ketij sektori Prec Zogaj tha se fondet per bujqesine do te ndahen ne te gjithe zonat ne menyre qe perfituesit te jene vetem fermeret dhe numri i tyre te jete sa me i larte.

Ulja e shpenzimeve qeveritare dhe alokimi i ketyre fondeve per investime eshte nje tjeter angazhim i demokrateve ne republiken e re, fakt qe kandidati prec zogaj e solli ne kujtese gjate takimit me banoret e lagjes se spitalit ne lezhe.

Lexoni dhe kete

VLAHUTIN: SHQIPTARET E MERITOJNE EUROPEN

Shqiptaret e meritojne evropen por ajo qe ne duhet te bejme eshte te afrojme standartet …