RESHJE DËBORE NË QYTETIN E SHKODRËS

Mëngjesi i kësaj të marte e ka gjetur qytetin e Shkodrës nën reshjet e dëborës. Edhe pse jemi në pranverë, ulja e temperaturave ka ndikuar në prezencën e reshjeve të dëborës edhe në qytet, pasi në zonat malorë dëbora ka qenë e pranishme që një ditë më herët. Reshjet nuk kanë zgjatur shumë për ti lënë vendin më pas edhe diellit.

Edhe Taraboshi është zbardhur nga reshjet e dëborës. Madje, dëbora arrin deri në 50 cm në këtë zonë të lartë të qytetit të Shkodrës.

Lexoni dhe kete

MYFTINIA SHKODËR NË NDIHMË TË SHOQATËS SË INVALIDËVE SHKODËR

Myftinia Shkodër vijon të jetë në ndihmë të shtresave në nevojë, veçanarisht në muajin e …