RESHJET E SHIUT “MBUSHIN” GROPAT NE RRUGEN “ÇAJUPI”

Reshjet e shiut e rena ditet e fundit ne qytetin e Shkodres kane krijuar probleme ne levizjen e qytetareve ne shume rruge te qytetit. Nje nga rruget qe perballet me nje problematike te tille eshte edhe rruga “Çajupi” ne lagjen “3 Heronjte” e qytetit te Shkodres. Banoret e zones thone se pervec premtimeve asgje nuk eshte bere per kete rruge. Kalimi pergjate rruges eshte me i veshtire per femijet e lagjes, qe detyrohen te kalojne permes gropave me uje per te shkuar ne shkolle.

Apeli i banoreve te zones shkon ne drejtim te Bashkise Shkoder, ne menyre qe te nderhyje sa me pare ne kete zone per asfaltimin e rruges.

Lexoni dhe kete

KOMPENSIMI I ENERGJISE ELEKTRIKE PER PENSIONISTET

Pensionistët që duan të përfitojnë kompensimin e energjisë elektrike duhet të plotësojnë disa kushte. Por, …