Saturday , 24 October 2020

Reshjet e shiut, ne Lezhe situata normale!

Asnje problematike nuk eshte evidentuar ne qarkun e lezhes si pasoje e rreshjeve te shiut te rena gjate diteve te fundit, ndersa emergjencat civile po mbajne nen monitorim situaten. Niveli i lumenjve dhe i rezervuareve eshte ne kuota mesatare, duke perjashtuar rezervuarin ne fshatin Tarazh te Mirdites ku po nderhyhet nga bordi i kullimit dhe forcat e ushtrise per te shmangur rrezikshmerine qe eshte shfaqur ne digen e saj.

Situata eshte prezantuar nga shtabi i emergjencave civile ne lezhe Ndrek Mhillaj, sipas te cilit gjithcka po mbahet nen kontroll nga perfaqsuesit e shtabit te emergjencave civile.

Duke perjashtuar ujerat siperfaqsore ne disa toka bujqesore qe jane nen nivelin e detit, rajoni i lezhes nuk ka patur permbytje te shkaktuara gjate kesaj periudhe, ndersa situata vijon te mbahet nen monitorim.

Lexoni dhe kete

NIS PUNA PËR RIKONSTRUKSIONIN E RRUGËS “MYZYRAJ” NË DOBRAÇ

Ka nisur puna për rikonstruksionin e rrugës “Myzyraj” në Dobraç të Njësisë Administrative Rrethina, faza …