Saturday , 24 March 2018

RESTAURIMI I URES SE MESIT DHE KALASE SE DRISHTIT!

Pas statusit te kryeministrit Rama per restaurimin e Ures se Mesit dhe Kalase se Drishtit ka folur edhe drejtorja e Drejtorise Rajonale te Kultures Kombetare Shkoder, Majlinda Lacaj. Lacaj beri me dije se pjese e projektit eshte resaturimi total i ures dhe krijimi i nje sistemi elektrik, qe do te beje te mundur ndricimin e ures gjate nates.

Gjithashtu ne projekt parashikohet edhe vendosja e disa stolave, nderkohe persa i perket kalase se Drishtit hapi i pare qe do te ndermerret ne ate monument eshte hapja e rruges.

Nje investim i tille ne keto dy monumente vjen fale bashkepunimit te qeverise shqiptare dhe programit IPPA dhe pritet te zbatohet brenda tre viteve te fundit.

Lexoni dhe kete

KONFERENCA E 7-te VJETORE E MYFTINISE SHKODER

Myftinia Shkodër ka organizuar këtë të mërkure konferencën e 7-të vjetore të imamëve, teologëve dhe …