Saturday , 31 October 2020

“RETROSPEKTIVË E ARKITEKTURËS NË KALK”

Në Ditën Kombëtare të Trashëgimisë Kulturore, Drejtoria Rajonale e Kulturës Shkodër organizoi një ekspozitë me temë “Retrospektivë e arkitekturës në kalk”.

Ekspozita u hap në banesën e “Pashko Vasës” dhe u paraqit puna dhe kontributi i ish punonjësve të DRKK Shkodër në hartimin e projekteve të monumenteve të kulturës, që i përkasin periudhës 1976 – 1990.

Në këtë ekspozitë merrnin pjesë figura të njohura të artit në Shkodër.

Lexoni dhe kete

FSHATI TROSHAN I “IZOLUAR” NGA MUNGESA E RRUGES

Në këtë rrugë kalojnë çdo ditë qindra banore të fshatit Troshan në Njesinë Administrative të …