Tuesday , 22 October 2019

REZULTATET E PROVIMEVE TË MATURËS SHTETËRORE

Prej pak ditësh janë publikuar notat e provimeve të maturës shtetërore në vendin tonë. Drejtori i zyrës vendore të arsimit Shkodër, Kadri Ymeri thotë se rezultatet kanë qenë të mira dhe maturantët kanë përmbushur pritshmëritë. Ndërkohë vetëm 1 maturantë është penalizuar.

Rezultatet më të mira kanë qenë në lëndët me zgjedhje dhe anglisht.

Shkollat me rezultatet më të larta që vijojnë të ruajnë traditën janë ato të “28 nëntorit” dhe Oso Kuka, por nuk mbesin pas edhe shkolla të tjera të qytetit të Shkodrës.

Lexoni dhe kete

SEMINAR I RËNDËSISHËM NGA KOMPANIA “NIKO HAIR & COLOUR”

Kompania “Niko Hair & Colour”, distributor i dy kompanive më të mëdha “Nika Beauty Excellence …