Sunday , 29 November 2020

RIHAPJA E SHKOLLAVE, PD AKUZA NDAJ QEVERISË

Një ditë pasi qeveria vendosi të rihap shkollat në vitin e ri shkollor, në shtator, Partia Demokratike denoncoi para Ministrisë së Arsimit mungesën e një plani për sigurinë e nxënësve dhe programin mësimor. Ish-deputetja demokrate, Albana Vokshi, deklaroi se qeveria nuk shton asnjë qindarkë për arsimin pas rihapjes.

Vokshi renditi disa probleme madhore për shkollat…

PD i kërkon qeverisë që të publikojë planin e masave për rikthimin në shkolla të nxënësve.

Lexoni dhe kete

MEDIU: QEVERIA PO PËRDOR PANDEMINË PËR INTERESA POLITIKE

Opozita vijon të hedhë akuza ndaj qeverisë për keq-menaxhimin e situatës së pandemisë. Kreu i …