Sunday , 29 November 2020

RIHAPJA E SHKOLLAVE, PËRSËRI AKUZA NGA PD

Partia Demokratike ka sulmuar sërish qeverinë sa i takon vendimit për rihapja e shkollave në kushte pandemie.

Ish-deputetja e PD, Grida Duma deklaroi se deri më tani nuk ka asnjë plan për sigurinë e shëndetit të fëmijëve dhe arsim cilësor.

Sipas saj, ende nuk është publikuar asnjë udhëzim apo protokoll sigurie.

Lexoni dhe kete

MEDIU: QEVERIA PO PËRDOR PANDEMINË PËR INTERESA POLITIKE

Opozita vijon të hedhë akuza ndaj qeverisë për keq-menaxhimin e situatës së pandemisë. Kreu i …