Sunday , 27 September 2020

RIKONFIRMOHET PASHK PALOKAJ NE DHOMEN E TREGTISE LEZHE

Pashk Palokaj eshte rizgjedhur per here te trete ne krye te dhomes se tregtise dhe industrise ne lezhe. Ai ka marre shumicen dermuese te votave te anetarsise, ne nje proces ku jane zgjedhur edhe organet drejtuese dhe perfaqsuese te ketij institucioni.

Drejtimi nga Pashk Palokaj edhe per nje tjeter mandat ne krye te dhomes se tregtise dhe industrise ne lezhe ishte mese i pritshem, kjo edhe pershkak te performances qe ky institucion ka treguar ne vitet e fundit. Pas ka marre votebesimin e kolegeve te tije, Palokaj ka deklaruar se objektivi i tije eshte mbeshtetja dhe perkrahja e biznesit, duke vijuar qe te jete prezent ne cdo tryeze ku diskutohet ceshtjet e sipermarrjes se lire private.

Biznesi ne lezhe ka zgjedhur sot edhe organet e tjera drejtuese te saje, ndersa ka demostruar nje solidaritet unikues i mbeshtetjes dhe perkrahjes se njeri tjetrit, fakt i treguar edhe ne zgjedhjet e zhvilluara brenda ketij institucioni.

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit të vogël në skemën e TVSH-së është një …