Wednesday , 30 September 2020

RIKONSTRUKSIONI I GJIMNAZIT “JORDAN MISJA”

Me një fond prej 26 mln lekësh nga të ardhurat e Bashkisë së Shkodrës, ka nisur rikonstruksioni i gjimnazit “Jordan Misja” në qytetin e Shkodrës.

Ndërhyrja ka qenë e domosdoshme, pasi shkalla e amortizimit të ambjenteve të brendshme dhe të jashtme të ndërtesës ka qenë mjaft e lartë. Projekti i Bashkisë Shkodër parashikon disa ndërhyrje.

Me rifillimin e proçesit mësimor, mësues dhe nxënës të këtij gjimnazi do të kenë në dispozicion një ambjent krejtësisht të rikonstruktuar.

Rikonstruksioni i kësaj shkolle, vjen pas rikonstruksionit të dy gjimnazeve të tjera të Shkodrës, “28 Nëntori” dhe “Oso Kuka”.

Lexoni dhe kete

NË MJERIM 10 MUAJ PAS TËRMETIT

Fran dhe Bardhe Krosi nga fshati Bushnesh, një zonë që ndan Kurbinin me Krujën, janë …