RIKONSTRUKSIONI I GODINES SE KOPSHTIT “GUERRILE”

Bashkia Shkodër vijon rikonstruksionin e godinave të vjetra, për ti vënë në shërbim të qytetarëve. Kështu, këtë të enjte kryebashkiakja Voltana Ademi ishte e pranishme në rikonstruksionin i godinës së kopshtit “Guerrile” në lagjen nr 1 të qytetit. Ademi tha se kjo është godina e 14-të që Bashkia Shkodër vë në shërbim të komunitetit në vitet e fundit, edhe pse mungojnë fondet nga qeveria.

Ademi premtoi se të tjera investime do të vijojnë nga Bashkia Shkodër, me fondet e vetë këtij institucioni.

Lexoni dhe kete

DITA E PËRKUJTIMIT TË VIKTIMAVE TË KOMUNIZMIT, JA SI E KOMENTON ADEMI

Në 23 gushtin, që shënohet si Dita Europiane e Kujtimit të Viktimave të komunizmit, ka …