RIKONSTRUKSIONI I PALLATEVE NE LAÇ, BANORET NE PROTESTE

Banoret e një blloku pallatesh të dëmtuar nga tërmeti i nëntorit të vitit 2019 në Laç, u ngriten në proteste, pasi pretendojnë se punimet për rikonstruksionin e tyre nuk po bëhen siç duhet.

4 pallatet të cilat janë ngjitur me njëri tjetrin pësuan dëmtime të shumta nga lëkundjet sizmike dhe banoret kërkojnë që të bëhet transparent projekti i rikostruksionit të tyre, pasi thonë se nuk kanë siguri që të jetojnë aty.

Shqetësimin e tyre e kanë ngritur në Bashkinë e Kurbinit, por thonë se nuk kanë marrë asnjë përgjigje. I kontaktuar nëpërmjet telefonit në lidhje me këtë çështje Drejtori i Planifikimit Urban në Bashkinë Kurbin Benard Pali thotë, se këto pallate po rikostruktohen totalisht brenda dhe jashtë konform të gjitha parametrave.

Lexoni dhe kete

LUMI DRIN “MBULOHET” NGA PESHQ TE NGORDHUR

Kjo ishte pamja e Lumit Drin në Lezhë këtë të merkure. Peshq te ngordhur kanë …