Sunday , 29 November 2020

RIKONSTRUKSIONI I PLOTË I RRUGËS RRAGAM – SHELDI

Është drejt përfundimit rikonstruksioni i plotë i rrugës Rragam- Sheldi në Njësinë Administrative Guri i zi në Bashkinë e Shkodrës.

Puna për Lotin III të kësaj rruge, vazhdon me ritme të shpejta dhe punimet pritet të përfundojnë brenda pak javëve.

Ky është një investim me vlerë mbi 11 mln lekë nga të ardhurat e vetë Bashkisë së Shkodrës.

Lexoni dhe kete

TERMETI U DEMTOI BANESEN, 12 MUAJ JETESE NE ÇADER

Prej 12 muajsh, kjo çader është streha e vetme e familjes Murati në Fushe Milot …