Thursday , 6 October 2022

RIKONSTRUKSIONI I RRUGËS “BESNIK CEKA”

Në qytetin e Shkodrës, në lagjen nr. 5, ka nisur puna për rikonstruksionin e degëzimit të rrugës “Besnik Ceka”.

Investimi me vlerë 2.9 milion lekë bëhet i mundur nga të ardhurat e vetë Bashkisë Shkodër. Projekti që po realizohet, parashikon ndërhyrje nëntokësore dhe mbitokësore, duke e transformuar plotësisht këtë rrugë.

Ademi premtoi se investimet në zbatim të buxhetit të vitit 2021 do të vazhdojnë në të gjithë territorin e Bashkisë së Shkodër, në qytet dhe në njësi administrative.

Lexoni dhe kete

MARSHIM HOMAZH PER TRAGJEDINE E HIMARES NE SHENGJIN

Dioqeza e Rrëshenit në bashkëpunumim me organizata të Shoqërise Civile në Kurbin e Lezhë, u …