RIKONSTRUKSIONI I RRUGES “DHIMITER FRANGU”

Kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi ka inspektuar këtë të mërkurë punimet në lagjen Ish-Skënderbeg të Rajonit Nr 3 të Bashkisë Shkodër. Prej disa ditësh ka nisur rikonstruksioni i rrugës “Dhimiter Frangu” në këtë lagje me fonde të bashkisë, ku për këtë rrugë janë investuar 70 mln lekë të vjetra. Ademi pranoi se ka pasur mungesë të sistemimit të kanalizimeve të ujërave të bardha dhe të zeza në këtë lagje.

Por, Ademi e sheh me shqetësim edhe dëmtimin e pronës publike në qytetin e Shkodrës.

Në fund, ajo pohoi se këto dëmtime kanë kosto, por Bashkia Shkodër po punon për ti zëvendësuar ato.

 

Lexoni dhe kete

“NDERTOJME SEBASHKU TE ARDHME TRANSPARENTE NE SHQIPERI”

Këtë të mërkurë, organizata “Intelektualët e Rinj, Shpresë” në Shkodër ka zhvilluar forumin e 12-të …