Breaking News

RIKONSTRUKSIONI I RRUGES OBLIKE-VELINAJ-ALIMETAJ

Ka nisur puna për fazën e dytë të rikonstruksionit të rrugës Oblikë- Velinaj- Alimetaj, në segmentin Fusha e Çunit- kryqëzimi i lagjes Garuc në Njësinë Administrative Ana e Malit. Ky është një investim në përgjigje të kërkesës së vetë komunitetit dhe ndërhyrja mundësohet falë të ardhurave të vetë Bashkisë së Shkodrës, me një vlerë 75.7 milion lekë.


Projekti, në fazën e tij të dytë, parashikon 2000 m2 asfalt dhe ndikon ndjeshëm në standartin e jetesës së banorëve.

Lexoni dhe kete

LEZHE, NIS MBJELLJA E 5 MIJE PEMEVE NE KODREN E KALASE

Fenomeni eroziv me rrëshqitje dherash e guresh është kthyer në shqetësim në kodren pranë kalasë …