Monday , 11 November 2019
Breaking News

RIKONSTRUKSIONI I RRUGËS “PIKA ADA- BY PASS”

Prej disa ditësh ka nisur rikonstruksioni i rrugës “Pika Ada- By pass”, një segment shumë i rëndësishëm në njësinë Administrative Rrethina të Bashkisë së Shkodrës. Është një rrugë me densitet të lartë banorësh dhe qarkullimi dhe ku problemet kanë qenë të shumta përgjatë 30 viteve.

Investimi është nga të ardhurat e Bashkisë Shkodër, me një vlerë 15.9 milion lekë të reja.

Lexoni dhe kete

FESTA NDËRKOMBËTARE E HUMORIT MBLEDH MË TË MIRËT E HUMORIT

Festa Ndërkombëtare e Humorit do të mbledhë në teatrin “Migjeni” të Shkodrës aktorët më të …