Monday , 18 November 2019

RIKONSTRUKSIONI I RRUGES “QAZIM RROJI”

Rruga “Qazim Rroji” në qendër të qytetit të Shkodrës, i është nënshtruar proçesit të rehabilitimit. Një rrugë me densitet të lartë qarkullimi, ajo ka patur si problem mungesën e kanalizimeve të ujrave të bardha.

Pavarësisht se ka qenë me asfalt, ai është shkatërruar pikërisht nga mungesa e tyre. Këtë fakt e ka evidentuar edhe kryetarja e Bashkisë Shkodër Voltana Ademi gjatë inspektimit të punimeve që po kryhen.

Ashtu si herët e tjera, edhe kjo ndërhyrje në infrastrukturë mundësohet nga të ardhurat e vetë Bashkisë Shkodër.

Lexoni dhe kete

RESTAUROHET KISHA E “SHEN PREMTES” NE BALLDRE

Kisha e “Shën Premtes” në Balldre të Lezhës monument kulture i kategorisë së parë i …