Wednesday , 27 January 2021

RIKONSTRUKSIONI I RRUGËS RRAGAM – SHELDI

Po shkon drejt përfundimit të plotë rruga Rragam- Sheldi në Njësinë Administrative Guri i Zi në Bashkinë Shkodër.

Investimi me vlerë mbi 42 mln lekë është mundësuar nga të ardhurat e Bashkisë Shkodër, i ndarë në disa faza.

Qarkullimi i njerëzve, mjeteve dhe produkteve të zonës në drejtim të qytetit të Shkodrës, lehtësohet ndjeshëm duke e kthyer këtë zonë në një atraksion turistik.

Lexoni dhe kete

RËNDOHET SITUATA E PËRMBYTJEVE NË BASHKINË SHKODËR

Përkeqësohet situata e përmbytjeve në territorin e Bashkisë Shkodër. Hidrometri në Dajç shënon kuotën 6.59 …