Breaking News

RIKONSTRUKSIONI I RRUGES SE SHIRQIT NE DAJÇ

Punimet për rikonstruksionin e rrugës së Shirqit në Njësinë Administrative Dajç të Bashkisë së Shkodrës janë inspektuar nga kryetarja Voltana Ademi. E shoqëruar nga banorë të zonës, kryebashkiakja Ademi është njohur me volumin e deritanishëm të realizuar. Investimi 128.2 milion lekë nga të ardhurat e Bashkisë së Shkodrës, ka ndikim të ndjeshëm në standartin e jetesës së banorëve të një zone që vuan nga përmbytjet.

Banorët falenderuan kryebashkiaken për këtë investim.

Punimet pritet të përfundojnë brenda dy muajve.

Lexoni dhe kete

AKTIVITETE NE 70-VJETORIN E LINDJES SE IMZOT ANGELO MASSAFRA

Në kuadër të 70-vjetorit të lindjes së arqipeshkvit të dioqezës Shkodër – Pult, Imzot Angelo …