Monday , 11 November 2019
Breaking News

RIKONSTRUKSIONI I RRUGËS VELINAJ – ALIMETAJ, LOTI 3

Ashtu siç ishte premtuar, po shkojnë drejt përfundimit punimet e Lotit të 3-të rrugës Velinaj – Alimetaj në Njësinë Administrative Ana e Malit. Projekti për fazën e tretë të kësaj rruge parashikon 2800 metër katror asfalt, kanale betoni, mure mbajtës, vepra arti si tombino dhe kuneta, sinjalistikë vertikale dhe horizontale. Nga ky investim përfiton një komunitet i madh banorësh, qoftë në përditshmërinë e tyre, por edhe në lëvizjen e mjeteve dhe mallrave.

Kjo ndërhyrje mundësohet falë investimit prej 16 milion lekë të reja nga të ardhurat e Bashkisë së Shkodrës.

Lexoni dhe kete

FESTA NDËRKOMBËTARE E HUMORIT MBLEDH MË TË MIRËT E HUMORIT

Festa Ndërkombëtare e Humorit do të mbledhë në teatrin “Migjeni” të Shkodrës aktorët më të …