Thursday , 21 November 2019

RIKONSTRUKSIONI I RRUGES “ZEF KAKARRIQI”

Investimet në infrastrukturën rrugore janë shtrirë në të gjithë territorin e Bashkisë së Shkodrës, në njësitë administrative dhe në qytet. Rruga “Zef Kakarriqi” në qytetin e Shkodrës, e cila ndodhet në një zonë më densitet të lartë banorësh në qytet si lagje rezidenciale, ka nisur të rikonstruktohet plotësisht. Projekti do të realizojë kanalizimet e ujrave të bardha, e ujrave të zeza, linjën e ujësjellësit, bordura, ndriçim dhe sinjalitikën. Në një rrugë, në të cilën nuk është investuar prej rreth 30 vitesh.

Investimi i Bashkisë Shkodër me vlerë 65 milion lekë, parashikon ndërhyrje në infrastrukturën nëntokësore dhe mbitokësore.

Lexoni dhe kete

“FEJA SI INSTRUMENT PËR PAQEN”

Përfaqësuesit e komuniteteve fetare janë bërë bashkë këtë të marte në kuadër të konferencës ndërkombëtare …