Tuesday , 22 October 2019

RIKONSTRUKSIONI I RRUGËVE TË BRENDSHME NË PLAZHIN E VELIPOJËS

Me një investim nga të ardhurat e Bashkisë Shkodër, ka nisur dhe po vazhdon puna për rikonstruksionin e rrugëve të brendshme në plazhin e Velipojës. Një nga zonat më të preferuara nga shkodranët dhe turistët e huaj, ndërhyrja do ta kthejë në një zonë edhe më tërheqëse dhe për të gjitha stinët e vitit.

Puna do të vazhdojë me asfaltimin e 5 rrugëve të tjera në drejtim të detit.

Lexoni dhe kete

SEMINAR I RËNDËSISHËM NGA KOMPANIA “NIKO HAIR & COLOUR”

Kompania “Niko Hair & Colour”, distributor i dy kompanive më të mëdha “Nika Beauty Excellence …