Saturday , 18 August 2018
Breaking News

RIKONSTRUKSIONI I SHKOLLAVE NGA BASHKIA SHKODER

Bashkia Shkodër vijon punimet e mirëmbajtjes në shkolla si dhe rikonstruksionin e objekteve shkollore në territorin e saj për vitin 2018, në kuadër edhe të përgatitjeve për vitin e ri shkollor. Kështu, për vitin 2018 nga fondet e Bashkisë Shkodër për mirëmbajtjen dhe rikonstruksionin e shkollave, është miratuar fondi prej 36 000 000 lekë. Drejtorja e Drejtorisë Ekonomike dhe Arsimit në Bashkinë Shkodër, tregon ndërhyrjet ku janë kryer.

Ndërkohë, janë në proçes për tu realizuar punime edhe në disa shkolla të tjera.

Gjithashtu është duke u punuar në të gjitha shkollat edhe për ndërhyrjet bazike, pune që po kryhet nga grupi i punëtorëve të Bashkisë për sistemimin e ambjenteve dhe oborreve, si edhe riparimin e pajisjeve shkollore.

Lexoni dhe kete

KALIMET PERMES PIKAVE KUFITARE

Në shtatë muajt e parë të vitit 2018, numri i kalimeve të parregullta kufitare në …