RIKONSTRUKSIONI I TREGUT TE MERKATES NE ZONEN E RUSIT

Këtë të marte ka nisur rikonstruksioni i tregut të mërkatës së Rusit në Bashkinë Shkodër. E pranishme në nisjen e punimeve ishte edhe kryebashkiakja Voltana Ademi, e cila u shpreh e kënaqur për ndërhyrjen. Ajo tha se fondi për ndërhyrje kap shifrën e 10 mln lekëve të reja dhe po punohet në sistemimin e kanalizimeve të ujërave të bardha dhe të zeza, ndriçimin e tezgat e këtij tregu.

Nga ana tjetër, Ademi theksoi se do të merren masa për tregjet ditore.

Edhe tregtarët e kësaj mërkate u shprehen të kënaqur për ndërhyrjen, duke shpresuar që tashmë do të kenë kushte më të mira për të tregtuar produktet e tyre.

Lexoni dhe kete

“NE BREGDETIN E SHENGJINIT NUK DERDHEN UJERA TE ZEZA”

Ujerat e bregdetit të Shëngjinit janë të pastra, pasi nuk ka derdhje të ujëra të …