Saturday , 28 March 2020

RIKONSTRUKSIONI I XHAMISË SË FSHATIT GANJOLLË

Myftinia Shkodër ka përuruar rikonstruksionin e xhamisë së fshatit Ganjollë. Një projekt që u mundësua me mbështetjen e shoqatës “Komiteti i Bashkuar Kuvajtian për Bamirësi” në vendin tonë.

E pranishme ishte edhe kryebashkiakja e Shkodrës, Voltana Ademi, e cila foli për ndihmat që ka dhuruar Kuvajti për Bashkinë Shkodrës dhe banorët e saj…

Në këtë takim merrnin pjesë banorë të zonës, përfaqësues të Kuvajtit dhe Myftinisë Shkodër.

Lexoni dhe kete

NATA E ISRASE DHE MIRAXHIT

Imam Muhamed Sytari Myftiu i Shkodreës cdo natë përmes rrjetit të tij social dhe ekranit …