Thursday , 21 February 2019

RIKONSTRUKSIONI I RRUGES “SAMI REPISHTI” NE SHKODER

Ne kuader te inspektimeve qe po zhvillon ne lagje te qytetit te Shkodres, kryetarja e Bashkise Shkoder, Voltana Ademi, ishte e pranishme kete te marte ne punimet per rikonstruksionin e rruges “Sami Repishti” ne qytetin e Shkodres. Gjate bisedes me banoret e zones, Ademi degjoi nga afer problematikat e kesaj zone te shfaqur nga vete banoret.

Ndersa, vete kryebashkiakja Ademi premtoi se ashtu si ne investimet e tjera, edhe kjo rruge do te jete ne standartin e kerkuar.

Fillimi i punimeve ne kete rruge ka nisur qe prej dates 19 dhjetor te vitit 2017 dhe eshte parashikuar te zgjase deri me 19 prill 2018.

Lexoni dhe kete

BASHKIA LEZHE NIS REHABILITIMIN E RRUGES SE KOTERRIT

Me ta ardhurat e sajë Bashkia Lezhë ka nisur një sërë investimesh për rehabilitimin e …