RIKTHEHEN NETET VERORE NE SHENGJIN

Kësaj zone turistike kanë nisur ti kthehen netet verore edhe pse numri i pushuesve është shumë herë me i ulet se vitet e shkuara. Shëtitorja e plazhit është çliruar nga tregtaret ambulant, ndërsa dhe rruga përmbri saj është vënë në funksion të pushuesve, pasi në mbrëmje bllokohet qarkullimi i automjeteve.

Kryetari i Bashkisë Lezhë Pjerin Ndreu thotë se krijimi i kushteve dhe ofrimi i shërbimeve është detyrim pavarësisht situatës se krijuar nga pandemia COVID-19.

Shëngjini mbetet një nga destinacionet më të preferuara kryesisht nga qytetaret e Kosovës, të cilët edhe pse në kushte pandemie vijojnë të jenë besnik ndaj kësaj zone turistike.

Lexoni dhe kete

MBESHTETJE FAMILJEVE NE NEVOJE NE KURBIN

Në kuadër të aktiviteteve humanitare, Këshilli Ndërfetar i Shqipërisë ju është gjendur pranë familjeve në …