‘RIKTHEHET’ DËBORA NË SHKODËR

Qyteti i Shkodrës është zgjuar mëngjesin e kësaj të mërkurë nga reshjet e dëborës. Dëbora ka zbardhur rrugët e qytetit, me intensitet më të lartë se dëbora e rënë para disa ditësh.

Kësisoj, dëbora e rënë dhe ulja e ndjeshme e temperaturave kanë bërë që qytetarët shkodranë të rrinë në shtëpit e tyre dhe ka pasur pak lëvizje në qytet. Kjo si shkak edhe i kufizimit të lëvizjeve në rrugët e qytetit, ku tashmë lejohet vetëm 1 familjar për të dalë për të bërë pazar.

Lexoni dhe kete

TË TJERA PAKO USHQIMORE NGA MYFTINIA SHKODËR

Myftinia Shkodër ka dhuruar disa pako ushqimore këtë të enjte për shoqatën e personave me …