Thursday , 22 August 2019

Rikthehet ngrohja me dru

Aksioni qe OSHEE ka ndermarr ne te gjithe Shqiperine ka bere qe te rikthehet perseri ngrohja me dru dhe gaz pasi frika dhe cmimi i larte i energjise elektrike eshte i paperballueshem per familjet shkodrane. Qytetaret shprehen se eshte me ekonomike dhe e shendetshme ngrohja me gru sesa ngrohja me energji elektrike.Rikthimi i ngrohjes me dru ka ardhur si pasoje e cmimit te energjise por sigurishte qe ka ndikuar dhe aksioni i OSHE-se sepse qe ne ditet e para jane vendosur para drejtesise disa persona te cilet kishin lidhje te paligjshme te energjise elektrike. Duke qene se punojesit e OSHE-se jane cdo dite ne terren abonentet nuk mund te vendosin lidhje te paligjshme sepse mund te perballen me punojesit e policise se Shtetit dhe ato te OSHEE-se por nga ana tjeter ato nuk konsumojne shume energji elektrike sepse sic shprehen qytetaret cmimi eshte i paperballueshem dhe zgjidhja e ketij problemi eshte ngrohja kryesishte me dru por nuk mungojne dhe familjet qe ngrohen me gaz.

Lexoni dhe kete

PËRFUNDOJNË PUNIMET NË RRUGËN “LORO NODAJ” NË GURIN E ZI

Rruga “Loro Nodaj” në Njësinë Administrative Guri i Zi, ka ndryshuar tërësisht pamjen e saj. …