RIKTHEHET TRANSPORTI URBAN NË SHKODËR

Në Shkodër, këtë të hënë, është rikthyer transporti urban.

Por, administratori Melidion Dervishi, thotë se ka frekuentim të vogël, pasi frika është e madhe tek qytetarët.

Ai tregon rregullat që duhet të plotësojnë qytetarët…

Edhe vetë qytetarët flasin shkurtimisht për rikthimin e këtij transporti pas disa muajsh…

Në fakt, hapja e këtij transporti vjen në një kohë kur numri i të infektuarve me Covid-19 në vend vijon të jetë në rritje.

Lexoni dhe kete

TESTET TE PRIVATI, MINISTRIA ZBARDH KRITERET

Është e vërtetë që Ministria e Shëndetësisë ka autorizuar spitalet private të kryejnë testet molekulare …