“RIKTHIMI I BESIMIT TEK DREJTESIA”

I pyetur nga studentët e Fakultetit të Drejtësisë mbi rikthimin e besimit tek drejtësia shqiptare, kreu i gjykatës së Apelit ka një përgjigje krejt ndryshe. Madje ai shprehet se rikthimi i besimit si teme më shumë më ngjanë me idhtarët e komunizmit, por ai shtron edhe një pyetje kur Shqiptarët kanë pasur besim tek sistemi i drejtësisë.

Gjatë bashkëbisedimit me studentet dhe pedagogët u diskutua edhe procesi i vetingut, ngritja e strukturave të reja, pavarësia e gjyqësorit, përgjegjësia e marrjes së vendimeve etj.

Lexoni dhe kete

MBLEDHJA E KOMITETIT RAJONAL TE TURIZMIT

Siguria është elementi kryesor që qeveria e kërkon nga të gjithë përfaqëesuesit e institucioneve për …