Saturday , 7 December 2019

RIKUALIFIKIM URBAN TEK BLLOQET E BANIMIT “QEMAL DRAÇINI”

Po shkon drejt përfundimit rikualifikimi urban i blloqeve të banimit “Qemal Draçini” në qytetin e Shkodrës. Aktualisht, po punohet me shtresat asfaltike, për të vijuar me sinjalistikën rrugore dhe ndriçimin paralelisht. Ndërhyrja është bërë e mundur nga të ardhurat e vetë Bashkisë Shkodër, me një vlerë 7,55 milion lekë.

Në shërbim të banorëve, në një zonë me densitet të lartë banorësh, janë edhe hapësira të gjelbra, pemë dekorative, stola pushimi dhe një sipërfaqe 580 metër katror pllaka dekorative.

Lexoni dhe kete

3 DHJETOR, DITA BOTËRORE E PËRSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR

Në kuadër të ditës botërore të përsonave me aftësi të kufizuar u organizua një aktivitet …