Friday , 6 December 2019

“RILINDJA, NJË EKSPERIMET I DËSHTUAR DHE DUHET TË ZHDUKET”

Në protestën e PD Shkodër nuk mungoi edhe kryetari i degës së PD në Londër të Anglisë. Për Naim Hasanin nuk është hera e parë që merr pjesë në protestat e opozitës. Ai tha se protestat e shqiptarëve janë për një demokraci dhe zhdukjen e krimit. Sipas tij, rilindja është një eksperiment i dështuar dhe duhet të zhduket përfundimisht, prandaj kërkoi që shqiptarët të rrezojnë këtë tirani.

Hasani ka marrë pjesë edhe herë të tjera në protestat e PD Shkodër.

Lexoni dhe kete

KOMISIONI I LIGJEVE, ADEMI PËRGËNJËSHTRON ULSI MANJEN

Në një kohë kur kryetarja ende në detyrë e Bashkisë së Shkodrës Voltana Ademi ishte …