RINDËRTIMI PAS TËRMETIT, RAMA TREGON OBJEKTIVAT E QEVERISË

Kryeministri Edi Rama deklaroi në mbledhjen e kësaj të hënë të Komitetit të Rindërtimit se objektivi i qeverisë është që brenda vitit 2020 të gjitha ata që jetojnë në fshat dhe u është shembur banesa, duhet të kenë shtëpitë e reja, ndërsa la detyrë që deri në fund të vitit 2021 të kenë filluar akomodimet e banorëve që sot janë me qira në zonat urbane.

Ai foli edhe për donacionet e grumbulluara….

Gjatë mbledhjes u bë e ditur se mbi 10 mijë banorë do ta kalojnë natën e vitit të ri në çadër.

Lexoni dhe kete

ABUZIMET NË SHKOLLA, REAGON SHAHINI

Për dhunën apo abuzimin në shkolla me nxënësit reagoi nga salla e kuvendit ministrja e …