Wednesday , 17 January 2018

“RINIA DHE INFO-KOMUNIKIMI” NE DITEN KOMBETARE TE RINISE

Ne kuader te Dites Kombetare te Rinise qe shenohet me daten 8 Dhjetor, Bashkia Shkoder organizoi pasditen e se Premtes nje takim me te rinjt te qytetit te Shkodres. Takimi me teme “Rinia dhe Info-Komunikimi” u zhvillua ne ambjentet e biblotekes “Marin Barleti” te qytetit te Shkodres. E pranishme ishte edhe vete kryebashkiakja e Shkodres, Voltana Ademi. Ne fjalen e saj, Ademi tha se bashkia po perpiqet te perfshije te rinjte ne vendim-marrje dhe te diskutoje me shume per çeshtjet e rinise.

Gjate takimit u prezantuan projekte dhe aktivitete te ndryshme te organizuar nga te rinjte e qytetit te Shkodres.

Lexoni dhe kete

SHTYHET ME 2 DITE APLIKIMI PER SKEMEN E RE TE NDIHMES EKONOMIKE

Aplikimi për ndihmën ekonomike sipas skemës së re ka bërë që Ministria e Mirëqenies sociale …