RIORGANIZIMI I PARTISE DEMOKRATIKE SHKODER

Këtë të shtunë është mbyllur faza e dytë për riorganizimin e Partisë Demokratike në degën e Shkodrës. Gjatë kësaj të shtunë u organizuan edhe votimet për kryetarët e grup-seksioneve. Deputeti i Partisë Demokratike dhe njëkohësisht i deleguari për Veriun, Flamur Noka, shprehet i kënaqur për proçesin e zhvilluar.

Noka vlerësoi edhe pjesëmarrjen në votime, nderkohë nuk ngurroi të komentonte edhe ngjarjet e fundit në vend.

Në të gjithë Rrethin e Shkodrës janë 38 grup-seksione, ku do të zgjidhen edhe kryetarët e tyre.

Lexoni dhe kete

PD KUNDËR ZGJEDHJEVE ME 30 KORRIK NË UNIVERSITETE

Përveç studentëve, edhe Partia Demokratike ka dalë kundër vendimit të ministrisë së arsimit për zhvillimin …